Alte activități

Escape Rooms Brașov poate organiza și alte activități pentru prietenii, familia sau echipa ta, bazate de asemenea pe provocări inedite și captivante. În acest fel vă puteți petrece timpul liber într-un mod isteț sau te poți asigura ca evenimentul tău de team building va fi unul memorabil.

Te rugăm să ne contactezi pentru a construi pentru tine o experiență personalizată bazată pe explorare și lucru  de echipă.

Contactează-ne

Iată câteva idei despre activitățile pe care le putem organiza::

Escape Room mobil

Putem veni la tine! Dacă organizezi o conferință sau o întâlnire de vânzări, putem discuta pentru a potrivi tema jocului cu cea a întâlnirii sau a locului unde e ea organizată și putem creea un joc special pentru acest eveniment.
În funcție de spațiul avut la dispoziție, putem creea niște camera care să funcționeze în paralel și putem combina aceste jocuri și cu alte activități.
Această activitate este foarte potrivită pentru un program mai strâns oferind într-un timp scurt o experiență distractivă și memorabilă.

Treasure hunt în oraș

Acest program este un mod creativ de a explora orașul: probe distractive, indicii și provocări care te călăuzesc pe urmele unei povești. Vei găsi punctele de pe traseu rezolvând ghicitori, aflând mai multe despre istoria orașului, bucurându-te de toate într-o plimbare plăcută outdoor în orașul de sub Tâmpa.
Această activitate este foarte potrivită când un grup este împărțit în echipe mai mici, dar și pentru familii întrucât copiii sunt foarte implicați în acest tip de activități, sau pur și simplu dacă vrei să descoperi orașul alături de prieteni într-un mod interactiv și distractiv.

Ateliere cu meșteșugari

După un eveniment provocator și foarte activ, este posibil să-ți dorești să te relaxezi într-un mod special și creativ. Colaborăm cu meșteșugari locali care aduc la viață prin meșteșugul lor istoria breslelor brașovene. Demonstrațiile sau atelierele interactive crează o atmosferă specială aducând o nouă provocare pentru participanți : pictură, modelaj în lut, cusut și așa mai departe. Răspundeți provocării creând un obiect realizat de fiecare sub îndrumarea unui artist local, cu materiale și după metode tradiționale. De asemenea, prin aceste activități susțineți și încurajați artiștii locali și poate chiar descoperiți talente noi în echipă!

Tururi ghidate

Descoperiți peste opt sute de ani de istorie într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, alături de ghizi pasionați de orașul lor. Explorați istoria bogată dar aflați și poveștile mai puțin știute ale orașului medievale, secretele cetății și aflați mai multe despre oamenii Brașovului. Aflați cum s-a schimbat orașul de-a lungul timpului : de la un amestec cultural bogat la industrializarea orașului în vremea comunistă și apoi schimbările în zilele noastre.
Această activitate este foarte potrivită pentru orice grup care vizitează Brașovul și care își dorește să afle mai multe bucurându-se de o plimbare relaxantă și interesantă în frumosul oraș rupt parcă din vechile albume, la poalele muntelui Tâmpa.