Beneficii majore

Timp scurt = Eficiență

Distractiv = Implicare

Memorabil = Satisfacție

Intensitate = Sinceritate

Observație = Înțelegere

Dacă ești în căutarea unei activități captivante alături de colegi sau dacă vrei să-ți antrenezi și înțelegi echipa într-un mod distractiv, sau daca, pur și simplu ai vrea să-ți închizi colegii undeva, căutarea ta a luat sfârșit! Începe aventura!

În ce constă jocul?

Echipa este închisa într-o cameră și plasată într-un context nou. Aceștia au la dispoziție 60 de minute și resursele din cameră pentru a-și atinge scopul : să evadeze ! Pentru a reuși vor trebuie să rezolve mistere și să treacă probe care pun la încercare creativitatea, logica, îndemânarea și mai ales spiritul de echipă, întrucât e nevoie de coordonare și comunicare.

De ce este Escape Rooms Brasov potrivit pentru echipa mea?

Prin joc, mai ales în scenarii intense, adulții sunt sinceri și acționează natural, așa ca în cele 60 de minute poți identifica stilurile de lucru în echipă specifice fiecăruia și cum influențează performanța echipei. Poți observa, înțelege și îmbunătăți lucrul în echipă sub mai multe aspecte:

  • Comunicare –  bariere de comunicare pot exista la tot pasul iar timpul limitat pentru rezolvarea tuturor probelor nu lasă prea mult spațiu pentru neînțelegeri.
  • Rezolvarea problemelor – cum se trece prin definirea problemei, generarea de alternative, evaluarea și selectarea acestora și implementarea lor, în situații de presiune sau nesiguranță.
  • Leadership și împărțirea responsabilităților – uneori este cineva care coordonează întreaga echipă, alteori fiecare acționează în zona sa de expertiză iar alteori fiecare încearcă toate posibilitățile. Este însă cineva care are o viziune de ansamblu ? Cum se impune și cum este recunoscut un lider?
  • Luarea deciziilor – pentru probleme complexe, în care echipa se confruntă cu necunoașterea multor date ale problemei, consecințe cu risc crescut, mai mulți factori intercorelați și nu în ultimul rând reacția celor din jur la propunerile existente.
  • Managementul timpului – care este abordarea primelor minute de joc și cum afectează presiunea timpului productivitatea și relațiile dintre participanți

Vezi mai multe în secțiunea Activități.

Echipa mea e mai numeroasă. Cum procedez?

Contactează-ne și îți vom oferi mai multe idei : competiție între camere, jocuri simultane dar și activități outdoor, de tip treasure hunt realizate în paralel. O cursa captivantă prin oraș care dezvăluie echipelor lucruri mai puțin știute despre Brașov, într-o atmosfera medievală, este o extensie naturala a camerelor – în oraș.
Contactează-ne acum!