Crezi că poți scăpa...

Poți veni cu cine vrei tu: familie, prieteni, colegi…

Rezervă acum

...în mai puțin de...

Poți veni cu cine vrei tu: familie, prieteni, colegi…

Rezervă acum

...60 de minute?

Poți veni cu cine vrei tu: familie, prieteni, colegi…

Rezervă acum

Descriere

Bun venit în Castelul meu din Transilvania, așa numitul Castelul Dracula. Mă bucur să vă am ca oaspeți și abia aștept să luăm cina împreună. Totul este pregătit, așa că făceți-vă comozi până voi reuși să ajung acasă. Am o întâlnire importantă, dar nu lipsesc mai mult de o oră.

Cu sinceritate,

Contele Dracula”

 

 

Odată intrați în castelul său din munții Transilvaniei, presimțirea voastră este cea corectă: sunteți mai mult captivi decât oaspeți și trebuie să evadați cu orice preț… ori amabilul conte se va transforma în tiranul al cărui renume a făcut înconjurul lumii. Continuarea e prea îngrozitoare ca să o mai descriem…

Căutați prin toate cotloanele și aveți curajul să intrați în cele mai tenebroase încăperi pentru a găsi toate indiciile, puneți-le cap la cap și încercați să evadați. Știm că adrenalina crește în ultimele minute dar încercați să vă păstrați calmul pentru a descifra indiciile care se afla la limita dintre mit și realitate, istorie și simple exagerări.

Notă : Noi, la Escape Rooms Brașov, punem accent pe istețime și creativitate așadar nu e nimic care să vă sperie din senin ci doar atmosfera e misterioasă pentru a vă ajuta să intrați cât mai bine în rol.

Câți participanți?

Într-o cameră pot intra maxim 6 participanți.

Cât costă?

2 persoane- 100 lei/grup

3-4 persoane- 130 lei/grup

5-6 persoane- 150 lei/grup

Nu te mai gândi. Rezervă acum!

Nu te mai gândi. Rezervă acum!