Întrebări frecvente

…da, îți putem citi mintea.

Pentru orice întrebări/sugestii, vă rugăm să ne contactați.

Ce sunt aceste jocuri ?

Aceste jocuri, numite jocuri de evadare reală sau camere ale misterelor sunt un mod inedit și isteț de a te distra. Împreună cu un un grup de oameni ești închis într-un spațiu care poate fi o cameră sau mai multe iar într-un timp limitat va trebui să găsiți calea de ieșire folosind gândirea logică, creativitatea, atenția la detalii și curiozitatea, împreună cu spiritul de aventură și cel de echipă. Nu este necesar să știți sau să vă pricepeți la anumite lucruri înainte de joc. Este un joc foarte sigur, într-un mediu controlat.

Cum trebuie să mă pregătesc pentru a juca?

Nu este nevoie să te pregătești în nici un fel, totul este pregătit de noi pentru ca tu să poți juca. Fiind un joc foarte dinamic, vă recomandăm să purtați pantofi și haine confortabile și să vă aduceți curiozitatea în bagaj.

Ce se întâmplă dacă nu pot evada în cele 60 de minute?

Jocul se termină după exact 60 de minute, când ușa se va deschide – nu vei rămâne blocat acolo pentru totdeauna 

Mă voi speria în timpul jocului?
Nu. Nu este nimic în cameră care să vă sperie. Ne concentrăm pe un joc care să-ți stimuleze mintea și doar creăm o atmosferă specifică poveștii în care intri atunci când joci un joc.
Este nevoie să fac o rezervare înainte?

DA. Unele zile pot fi total ocupate sau este posibil să nu ne găsiti acolo în afara intervalelor în care avem rezervări. Sunt multe moduri simple de a face o rezervare : prin email, telefon, un mesaj pe pagina noastră de Facebook, folosind un porumbel mesager etc.

Este această activitate potrivită pentru team-building?

Cu siguranță! Considerăm că este una dintre cele mai bune activități de team-building din piată. Pentru a evada cu succes este nevoie de mult lucru în echipă, schimb de informații și comunicare, toate sub presiunea timpului. Unele companii folosesc jocurile de evadare pentru a evalua echipele de management întrucât într-un mediu controlat participanții intră în contact cu multe situații noi.

Înregistrați jocul? Putem să păstrăm o copie?

În timpul jocului veți fi supravegheați de camerele și microfoanele instalate în camera însă nu înregistrăm și nu vă putem înmâna o înregistrare din motive de protecție a proprietății intelectuale și a dreptului de autor.

Pot schimba datele rezervării sau pot anula rezervarea?

Da, este posibil, însă vă rugăm să ne anunțați cu 24 de ore înainte. Vă rugăm să luați în considerare că aceste jocuri se desfășoară în timp real, și în consecință totul este pregătit și rezervat, alți jucători neavând acces la această activitate în intervalul rezervat.

Vrem să jucăm acest jocuri ca activitate de teambuilding. Este posibil?

Sigur ca da! Jocurile noastre sunt o activitate de teambuilding deosebită întrucât fără să colaborezi cu ceilalți membrii ai echipei șansele de a evada sunt foarte scăzute. Vă rugăm să ne scrieți sau să ne sunați pentru a discuta mai multe despre cererea dumneavoastră. Putem organiza mai multe activități în paralel pentru grupurile mai mari, atât indoor cât și outdoor.

Puteți primi grupuri mai mari?

Da, dacă putem împărți grupul în mai multe grupuri mai mici care să joace în intervale diferite. Avem două camere care pot fi jucate simultan, în fiecare având un număr maxim de participanți de 6-7 jucători. Contactați-ne și vă putem oferi mai multe idei și soluții : competiții între camere, alte activități desfășurate în paralel, unele poate chiar și outdoor de tipul treasure hunt. O cursă captivantă prin oraș le poate descoperi participanților lucruri mai puțin știute despre Brașov iar scenariul poate respecta aceleași reguli de joc, extinzând practic un joc de tip evadare la nivelul unui oraș, dezvlegând mistere pe teren. Vedeți și mai multe idei la Activități

Cum pot face o rezervare pentru un grup mai mare?

Te rugăm să ne trimiți următoarele informații la come[@]escaperoomsbrasov.com

  • Numele tău și al organizației
  • Numărul de participanți
  • Datele și intervalul orar preferat
  • Număr de telefon de contact
Copiii pot juca aceste jocuri?

Da, iar această activitate este una foarte potrivită pentru familii! Totuți, copiii sub 13 ani trebuie supravegheați de către un adult în cameră, acesta având întreaga responsabilitate pentru copil : avem obiecte delicate și unele bucăți mici în cameră. Copiii au nevoie de semnătura părintelui sau a unui adult care îi are în grijă, acesta fiind responsabil pentru jucător și pentru acțiunile sale, precum și pentru obiectele din cameră în timpul jocului.

Putem veni pentru a filma sau pentru a face o ședintă de shooting în camera?

DA. Suntem deschiși către presă pe mai multe planuri: interviuri, știri, posturi locale TV, bloggeri, videoclip-uri, evenimente speciale de teambuilding sau chiar lansarea și vânzarea de produse care ar putea fi chiar integrate în joc. Contactați-ne și cu siguranță vom construi un eveniment special împreună.

Putem organiza o petrecere surpriză la voi?

Da. Vă putem ajuta cu drag să organizați un eveniment surpriză, putem ascunde cadouri sau îi putem lega la ochi pe cei surprinși. Nu vindem mâncare și băutură așadar veți putea continua petrecerea într-o altă locație care vă poate oferi aceste servicii însă cu siguranță surpriza de la Escape Rooms Brasov va fi una inedită și memorabilă. Contactați-ne fără ezitare!