Descriere

Împreună cu gașca de prieteni, ca în fiecare weekend, ați pornit într-o drumeție în munții din jurul Brasovului. Însă ați pornit la drum mult prea târziu și nu ați verificat starea vremii înainte…

Dintr-o dată se pornește un vânt puternic și se lasă o ceață densă, acoperind totul în jurul vostru. Niciunul dintre voi nu mai recunoaște drumul înapoi spre casă și, după câteva ore de umblat fără să știți încotro, sunteți complet pierduți . Vântul rece începe să fie resimțit de toți în tot corpul și sunteți extenuați !

 

O cabană apare din ceața densă, ca un miracol. Ușa este foarte bine încuiată iar in jurul cabanei zăriți mai multe obiecte aruncate la întâmplare dar care totuși parcă v-ar fi de folos cumva .

Găsiți coduri, decuiați lacăte și vă folosiți toate resursele pentru a deschide ușa de la cabană. Este singura voastră șansă să supraviețuiți ! Însă trebuie să vă grăbiți…  se aud urletele lupilor înfometați iar în 60 de minute se va lăsa întunericul. Pe timp de noapte șansele de supraviețuire ajung foarte repede la 0.

 

 

Câți participanți?

Într-o cameră pot intra maxim 6 participanți

Cât costă?

2 persoane : 100 lei/grup     

3-4 persoane : 130 lei/grup

5-6 persoane : 150 lei/grup

Crezi că poți? Rezervă acum!